Hultermans Elektro lost uw software problemen op

Binnen Hultermans kunnen wij u helpen met het oplossen van uw softwareproblemen. Naast het maken van software voor PLC’s zijn wij ook in staat tot het maken van software voor PC’s. Hierbij moet u dan denken aan software die draait onder bijvoorbeeld Windows.

Wij kunnen bijvoorbeeld data verzamelen van een machine en die omzetten via onze software naar een computer die van deze data een presentatie maakt zoals u deze graag zou willen zien. Weeggegevens zijn hier een mooi voorbeeld van. Weeggegevens gaan vanuit de fabriek via het internet naar een server die ze dan opneemt in een SQL database.

Deze SQL database is dan vanaf het internet weer bereikbaar voor mensen die daar de juiste inloggegevens voor hebben. Op deze manier zijn de gegevens voor de juiste mensen overal ter wereld in te zien.

Alle soorten software mogelijk bij Hultermans Elektro

Maar naast fabriek- en machine-gerelateerde software maken we ook software die niets met de industrie te maken heeft. Hebt u ideeën over iets dat u zou willen laten bouwen, neem dan gerust contact op.

Ook het laten maken van Apps is geen probleem. Wij kunnen Apps maken voor zowel Apple als Android.

Hultermans heeft op het gebied van software jarenlange ervaring in de meest uiteenlopende toepassingsgebieden. Daarnaast hebben we ervaring op het gebied van het omzetten van een idee naar een gebruiksvriendelijke softwaretoepassing.