Ad Hultermans: “Ik laat het bedrijf bij Kuijpers in goede handen achter. Ik heb gezocht naar een oplossing die een soepele overgang voor onze klanten en medewerkers mogelijk maakt en die heb ik gevonden in technisch dienstverlener Kuijpers.

Een toekomst- en mensgericht familiebedrijf waar zowel elektrotechniek, beveiliging als industrie een belangrijk onderdeel van zijn.”

Kuijpers is landelijk actief en heeft een sterke focus op de lokale markt. Het bedrijf biedt integrale oplossingen voor gebouwgebonden installaties en procestechniek, van ontwerp tot realisatie en van onderhoud tot exploitatie. Kuijpers bestaat inmiddels 96 jaar en Aukje Kuypers is de vierde generatie van de familie die aan het roer staat. Kuijpers integreert de activiteiten van Hultermans binnen de eigen vestiging in Tilburg.

Ad Hultermans: “Rest mij u te bedanken voor de prettige samenwerking, ook namens Maria. Namens Kuijpers spreek ik de wens uit dat deze aangename relatie zich in de toekomst voortzet. Uw vertrouwde specialisten staan samen met het team van Kuijpers voor u klaar!”

Meer informatie over Kuijpers: www.kuijpers.nl