Hultermans B.V. is een particulier bedrijf, dat in 1989 is opgericht door Ad Hultermans, de huidige directeur/eigenaar van het bedrijf. Ad is samen met zijn vrouw Maria vanaf thuis met het bedrijf gestart. Na groei van de organisatie werd de ruimte thuis te klein en is in 1996 gestart met de bouw van een nieuw pand aan de Veerweg in Kaatsheuvel. Dit nieuwe pand is in 1997 geopend.

Hultermans B.V. is een veelzijdig bedrijf, wat zich oorspronkelijk richtte op de vakgebieden van Elektrotechniek en Beveiliging en na het betrekken van het pand aan de Veerweg 8 te Kaatsheuvel is men ook gestart op het gebied van Industriële Automatisering.

“Hultermans gaat voor u net iets verder!!”, wat inhoudt dat we met een team van specialisten  reële maatwerkoplossingen voor klanten onderzoeken, aanbieden en realiseren.

Bij Hultermans B.V. kunt u terecht voor oplossingen/projecten op het gebied van o.a.: Zonnepanelen, Klimaat- en Ventilatietechniek voor de Agrarische sector, Domotica, Datanetwerken, Elektrotechnische toepassingen, Camerabewaking, Inbraakbeveiliging, Brandbeveiliging, Noodverlichting, Industriële Automatisering, Machine-automatisering, Procesautomatisering, Software, Onderhoud en 24 uurs service.

Hultermans Elektro blijft groeien

Door de groei van de afgelopen jaren werd ook de locatie aan de Veerweg 8 in Kaatsheuvel te klein. Daarom is er weer een nieuw pand gebouwd en zijn we in augustus 2015 naar het nieuwe pand aan de Belgiëstraat 21 te Kaatsheuvel verhuisd. Dit pand is geopend in oktober 2015 en is voorzien van de nieuwste toepassingen. Naast voldoende individuele kantoor-, werk- en opslagruimte binnen het nieuwe pand is de bovenste verdieping meer gericht op groepsbijeenkomsten zoals o.a. een ruime instructie- en presentatieruimte.

Dit geeft ons de mogelijkheid om onze bestaande en nieuwe klanten beter te kunnen ontvangen en nog beter van dienst te kunnen zijn.