De technische ontwikkelingen gaan de laatste jaren zo snel, dat het tijdperk van de traditioneel werkende elektricien ver achter ons ligt. Ons huis, ons kantoor en ons bedrijf zijn informatiecentra geworden, waar de bekabeling, dataverkeer, beveiliging, huisautomatisering en elektriciteit zelf (inclusief eventueel krachtstroom) een complex geheel is geworden, mede ook door de veranderende veiligheidseisen en –normen van de Overheid.

Elektrische veiligheid

Elektrische veiligheid is inmiddels een beschermd goed en maakt van de elektricien een elektrospecialist, die door opleiding en ervaring gewend is om te gaan met gecompliceerde tekeningen, met software voor verschillende systemen, met legio kabelsoorten, nieuwe schakelmogelijkheden enz.

In deze sector wordt door fabrikanten marktconform, actief en snel geïnnoveerd en als elektrospecialist heb je de verantwoordelijkheid een kritische selectie te maken uit de aanbieders/leveranciers, nieuwe systemen/producten om heel selectief maatwerk te blijven afleveren aan de klanten, want elk huis, kantoor en bedrijf is uniek, dus standaard is uit den boze. Bij Hultermans Elektro geldt: wij inventariseren, adviseren op maat en de klant beslist! Naast het feit, dat smaken ook verschillen, werken wij als Hultermans Elektro samen met de opdrachtgever een elektroplan uit, dat binnen een gesteld budget maximaal resultaat en effect bereikt.

U kunt bij Hultermans Elektro o.a. terecht voor:

  • Verlichtings-, intercom-, video-, camera-, cai-, schotel- en toegangssystemen, datanetwerken voor nieuwbouw, renovatie, appartementen, kantoren, winkels, horeca, bedrijfshallen, instellingen, stallen, kwekerijen en industriële complexen.
  • Huisautomatisering (domotica) binnen en buiten voor woningen, instellingen en wooncomplexen, aangevuld met draadloze bediening.
  • Automatisering voor agrarische en/of tuinbouwbedrijven ofwel computergestuurde voedings-, drink-, ventilatie- en verlichtingsinstallaties enz.