Wat is domotica precies?

Domotica is het toepassen van elektronica ten behoeve van automatisering van processen in en om de woning en/of gebouwen met als doel de kwaliteit van wonen en leven gemakkelijker, veiliger en flexibeler te maken.

Specialist in een KNX domotica systeem

Voor Domotica kunt u terecht bij Hultermans Elektro B.V., gevestigd in Kaatsheuvel in Brabant. Ons bedrijf is gesitueerd binnen de gebieden en in de omgeving van o.a. Tilburg, Den Bosch, Breda in Brabant. Mocht u binnen dit gebied/in de omgeving van o.a. Tilburg, Den Bosch en Breda in Brabant (en ook daarbuiten) geïnteresseerd zijn of vragen hebben over Domotica, kunt u contact met ons opnemen. Dan zal er eerst grondig geïnventariseerd/in kaart gebracht worden wat uw vraagstelling en wensen/eisen zijn, om deze vervolgens uit te werken en te kijken hoe dit geheel uitgevoerd kan worden. Hultermans Elektro B.V. is gespecialiseerd in een KNX domotica systeem. KNX is een internationale open standaard voor domotica componenten. Een KNX domotica systeem is betrouwbaar en de mogelijkheden zijn zeer uitgebreid.

We staan voor u klaar bij vragen over mogelijke domotica-toepassingen/oplossingen in de omgeving van Tilburg, Den Bosch, Breda in Brabant en daarbuiten.