Camerabewaking is op de dag van vandaag niet meer weg te denken. Met camerabewaking kunt u 24 uur per dag uw eigendommen monitoren of dit laten doen door een meldkamer. Eventueel kunnen de camera’s ook dienen als verificatie bij een inbraakmelding.

Een camerabewakingssysteem werkt preventief en de beelden kunnen een bewijslast zijn bij een inbraak of overval.
De huidige techniek stelt u in staat om – waar dan ook – uw camerabeelden te bekijken met de daarvoor geschikte APP. De enige voorwaarde hierbij is, dat u een internetverbinding tot uw beschikking hebt.

Hultermans Elektro komt met de juiste oplossing

Hultermans Beveiliging B.V. levert zowel de traditionele coax- (analoog) als moderne IP- systemen. Voor elk probleem c.q. toepassing hebben wij de geschikte oplossing. Wij komen graag vrijblijvend bij u langs voor een advies op maat. Een van onze medewerkers zal uw vraagstelling aanhoren en hierna een passend advies geven. Mogelijk dat dit advies uit meerdere oplossingen zal bestaan, waarmee Hultermans Beveiliging B.V. u ook van dienst kan zijn. U moet hierbij dan bijvoorbeeld denken aan een inbraak-, brandmeld-, toegangscontrole– of noodverlichtingsinstallatie.

Wij werken alleen met A-merken, zodat u altijd het resultaat krijgt, wat u er van mag verwachten. Vergeet ook niet dat een camerabewakingsinstallatie preventief onderhoud nodig heeft. Hultermans Beveiliging B.V. gaat voor u net iets verder!